SPL Toko

Erä kaksi takana ja millainen ihana päivä se olikaan. Tottis hommelit Orivedellä olivat myös mukavat, mutta sydän meni toko päivän matkassa. Kennelhovi ympäristöineen sijaitsi luonnon kauniilla paikalla. Järviä, kuivaa mänty metsää ja autoille riittävästi varjoisaa tilaa. Kenttäkin oli kohtuullisen kokoinen, johon mukavasti saimme mahtumaan kolme ryhmää. Itse opiskelimme Jalon kanssa Sanskun ryhmässä ja iso kiitos motivoivasta ja innokkaasta opetuksesta. Muita seuraamalla saimme myös vinkkejä ja ideoita.

Me keskityimme kontaktiin, esteeseen ja yleisesti Jalon keskittymiskykyyn ja sen parantamiseen. Muutamia onnistumisia saimmekin. Lounas vietettiin grillaten makkaraa ja kahvitellen. Koiruudetkin taisivat saada kuumat makupalansa, ainakin Jalo. Päivän lopussa uskon että moni ohjaaja koirineen palaili kotiin hymy kasvoillaan. Me ainakin. Näitä lisää, me olemme varmasti tulossa.






Ne ketkä kuuluvat toko ryhmään, löytävät minun ja muiden ottamia kuvia päivästä runsain mitoin lisää.

Ja lopuksi Niilon toko kisoista että taas me jäätiin hieman alle 160. Kaikki meni jotakuinkin hyvin, mutta käsittämättömästä syystä liikkeestä maahanmeno jätettiin väliin. Olen pitänyt liikettä aika varmana, mutta kääntyessäni ukko seisoi. Ohjasinko lie jotenkin väärin, tietysti, Niilohan on hyvä. Uutta matoa kehiin. Kyllä se siitä :)

Kommentit

  1. Uutta matoa vaan uittamaan, madot ei hetkessä lopu. Ja jos meinaa loppua niin mä tuun auttamaan kaivamisessa :D

    Tuliko viesti perille?

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, mä oon kyllä hiukka eläinsuojelija, jotta kaivetaan pois
    mutta jätetään madot henkiin :D Viesti ymmärretty ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥