Toko Turenki

Me ollaan aika happy happy tällä hetkellä. Turenki kutsui lauantaina ja siellä meinasi käydä aluksi köpelösti. Ilmoittautumis hetkellä tajusin koiria olevan alokasluokassa 24, kyllä !! Laskin ja laskin kuinka monta koiraa menisi tunnissa ja päädyin viimein siihen että ainakin kaksi tuntia kuluisi.

Aloiteltiin kuuden ryhmissä paikka makuu ja oltiin viimoisessa ryhmässä. Makuu asento jäi hieman vinoksi, mutta pysyi. Palattuani vierelle pompahti hieman liian aikaisin ylös, josta 9 pistettä.
Lähdin sitten ukkojen kanssa ulkoilemaan ja palattuani kahden tunnin päästä minua jo huudeltiin pitkin pihoja. Uskokaa pois, 23 koiraa kahdessa tunnissa. Siitä sitten sydän kurkussa henkeä pidätellen juostiin Niilon kanssa kehään ja olisiko ollut onnikin, koska meitä ei jännittänyt lainkaan. Hieman hävetti. Päiväni Turengissa tomaattina.

Kaikki meni kuitenkin hyvin, tosin liikkeestä maahan menosta saimme 7 ja en muistanut kysyä pamahtiko hitaasti maahan vai mitä? Liikkeet kuitenkin tehtiin kunnialla, ainoa korjaamisen paikka on jälleen asento. Se meinaa hieman vinoutua. Hurjasta harjoittelusta johtuen olen ennenaikaisen pomppaamisen saanut muista liikkeistä pois. Pisteitä saimme 164 ja ykköstulos. Jammi. Vielä yksi niin olemme saavuttaneet yhden tavoitteistamme.

Seuraavaksi tulilinjalle jotuukin Jalo, jonka kanssa lähdemme tokoa tahkomaan päivän kurssille. Olisi tavoitteena saavuttaa Bh keväällä ja siitä mietitään minne suuntaudutaan.
Tänään sunnuntaina levätään ja sanaa toko ei enää mainita. Mikä toko, en ole koskaan kuullutkaan.




Kommentit

  1. Onnea teille tuloksesta!! <3

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvästä tuloksesta :)

    VastaaPoista
  3. Noniin paljosti onnea! Enään yksi ykkös tulos niin se on siinä :) täällä myös tavoitteena keväälle bh koe :) huiii.. jännittää jo pelkkä ajatus..

    VastaaPoista
  4. No arvaa, Jalon kanssa jännittää pelkästään se että pysyy kentällä, paikkakunnalla..;)
    Voi olla ettei edes onnistu vielä, liikerata hallussa, mutta paikkamakuu ei tuu pysyyn ja jos saa vaikka hajun, son moro:) Niilon kanssa jo pelotti niin että tärisin :)

    VastaaPoista
  5. Henkinen valmistautuminen vie kauemmin aikaa :D

    VastaaPoista
  6. Onnea. :) mua on aina pelottanu paikka makuu, mut se on meen varmin liike. Jostain syystä mua ei jännää yhtään avon paikka makuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jännittää vieläkin paikkamakuu ja avon 3minsaa, huh. Meille taitaa riittää jos joskus saadaan tuosta kolmas ja sitten keskityn Jaloon, niin JALOON ♥ Haasteita edessä ja onnea sulle avoon ♥ Niilolla muuten ois kaikki avon kasassa, mutta se nouto tuottaa tuskaa, tulee millon tulee..

      Poista
    2. Nouto meilläkinn tuotti harmaita hiuksia, mutta lun otin palkaksi narupallon rupes lyyti kirjottaa. :) JK1 ois hieno mut mä en usko meihin et tottis ois nii hyvä koskaan. ;) Jos sit seuraavan kanssa.

      Poista
    3. Onks se tosiaan niin vaikee ? yks kaveri piti tokoo vaikeempana :) Ois niiiin kiva saada Jaltsista muotovalio :) Mutta se Bh pelottaa enemmän ku Niilon kanssa..

      Poista
  7. Miks te ootte hävinny meen lukulistalta? Ihmettelinki miks ei tuu ilmotuksii uusist teksteist.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ????? mine ei tietää, multakin hävis kerran viivi lukulistalta ja kyselinkin jo että mitä mitä :)

      Poista
    2. Se en ole siis minä, joka on poistanut, kiitos paluusta ♥

      Poista
  8. Onnea ykkösestä, kyllä se viimeinenkin sieltä vielä tulee! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos, huomenna olis aamulla lähtö, pitäsköhän taas vaikka myöhästyy ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥