Me ollaan lokakuisia

Edellinen teksti kirvoitti äkäisiä kommentteja ja kertoi lähinnä siitä kuinka kuuma peruna aihe onkaan. En enää sivua moista asiaa lainkaan, mutta olisi kiva jos joku muukin uskaltaisi sohaista ampiaispesään. Minulla kun on kavereissa kuitenkin käyttiksen omistajiakin ja valtavan mukavaa porukkaa ja koirat upeita. Se siitä.

Tänään ollut huono fiilis päivä ja syönyt erittäin sopimattomasti ja paljon. Lohtu ruokaa. Onko teillä havaittavissa ylen syöntiä murheiden aallokoissa. Onneksi koirat voivat hyvin, ainakin melkein. Tietäisikö kukaan mitään mistään, kun Jalolle ilmaantui nirhauma etutassujen väliin. Nyt siinä on tumma rupi ja kohouma, reunoilta punainen. Soittelin eläinlääkärille, mutta katsellaan. Betadinea ja bacibactia laittanut, mutta normisti olisi jo häipynyt.

Olisin saanut luonne testi paikan Niilolle kuun lopun lauantaille, mutta ollaan näyttelyssä. Sain kuitenkin vara paikan sunnuntaille ja ensimmäisen, katsotaan josko onnaisi. Kiva olisi testata Niilonkin mahdolliset puutteet ja onnistumiset. Kivaa viikonloppua kaikille :)



Kommentit

  1. Voi kaverin tassua, toivottavasti paranee eikä haittaa menoa. Meillä on Konstan yläluomessa myös jokin outo pieni ilmestymä, kuin rupi. Sain sen pois ja nyt seurataan tuleeko samalainen uusiki tilalle. Toki meno on välillä sellaista, että toisen tassu on voinut sohaista ja se tosiaan oli rupi :) Ehkä siitäkin syystä molemmilla oli tänään kynsien leikkuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kirjoitan aina välillä mitä sattuu, etutassujen väliin, joo, mutta hah tää on siis niinku siellä ihossa ja en uskalla ottaa rupea pois, vai pitäisikö ??? Hyvä että sait Konstalla paranemaan, ne kun voi joskus tosiaan olla hankalia.

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥