Sänkkärit on täällä

Mitäs minä sanoin, paistanut on arska. Torstaista sunnuntaihin olen saanut kölliä kauniissa säässä. Ulkoiltu on reippaasti ja koluttu metsiä. Tilasin treeniliivin saksanpaimenkoiraliiton painatuksella ja hyvä on, oikein hyvä. Onneksi soitin vielä varmistaakseni koon ja on sen verran tilavaa mallia että jos tilaatte älkää sitä ihan suurinta ottako.
Ensi kuussa alkaa sitten näyttää pahalta niin lomien kuin vapaidenkin kanssa. Onhan siellä yksi vapaa buukattu, silloin lähdemme Lahteen testaukseen . Oisko niin että hullu töitä tekee ja viisas, niin joopa joo.
Pakastin täytetty tänään ettei ainakaan eväät ukoilta kesken lopu .Olen hiljaa siirtynyt raakoihin luihinkin ja yllättävän hyvin pureksivat vaikka pelkäsin että hotasevat niin että tukehtuvat.  Mahatkin toimivat ok ja Jalon ensimmäinen mahatauti ikinä on voitettu. Tuliko siitä soisesta vedestä vai mistä? Canikur ja maitohappobakteerit toimivat loistavasti ja syötin akuutissa vaiheessa parin kolmen tunnin välein kanansuikaleita ja viiliä.  Väsynythän Jalo sitten viimein oli ja yksi päivä menikin unten mailla leijaillessa. Muutoin noita ei öisin ulos tartte kärräillä ja jos jotain, niin satunnaisesti luut saattavat kovettaa vatsoja. Kasvismössön ja pellava öljyn lisäyksellä tämäkin hoituu joutuisasti.

Illalla sujauttelen kynttilöitä lyhtyihin, saunon rauhallisesti ja komean sään ansiosta grilli kuumenee, njam. Ihanaista viikonloppua kaikille ♥ Ja oletteko huomanneet, puimurit kävivät ja sänkkärit kutsuu !!







Kommentit

  1. Tota mahatautii jyllää nyt koirilla, kaverinki koira ripuloinut ja oksentanut. :/

    VastaaPoista
  2. Aha oisko saanu sen, hassua ku ei oo koskaan ollu aiemmin ja aikasti kova olikin, maha murisi ja pykättiin tunnin välein :(

    VastaaPoista
  3. Täältä löytyisi teille haaste! :)

    Meillä ollaan onneksi mahataudilta selvitty kokonaan ilman, vaikka lähialueilla jyllää myös täällä tosi paljon jostain syystä nyt. *koputtaa puuta*

    VastaaPoista
  4. Kiitos ja onneksi olette selvinneet,koputan täälläkin puuta sillä Niilo on vielä terve. Jalolla vieläkin sellaista pientä mahan murinaa ja käy useammin asioilla, mutta kiinteää :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥