Elvistä helteessä

Nyt on aikaa blogittaa, pian taas harvemmin. Ollaan lomalla edelleen ja ukot on niin poikki että tipahtivat jälleen uneen. Eilenkin Niilo miltei horjui paikaltaan unen pöpperössä syömään.
Tänään vääksyiltiin hiostavassa helteessä. Paikoitellen tuppasi huonon olon puolelle vetämään, mutta paluu matkalla vesilelut saivat kyytiä.
Koiriakin tavattiin matkalla ja yllättävää kuinka kauniisti ukot käyttäytyivät. Niilo tosin käynyt hieman kuumana, helteestäkö ja ollaan tosin harjoiteltu uutterasti. Tiedä sitten paheneeko homma reeni kiihkolla vai löytyykö sateenkaaren päästä valoa? Antaa illan toisten levätä.

Kiskaisin sitten itsestäni toisen punkin ja alkaa hieman korveta tämä punkki sota. Harvemmin vihaan mitään elollista, mutta nyt olisi nuijalla töitä. Elvis baarille satikutia, en viitsinyt valittaa, minulle tuotiin kasvis hamppari ihan nimellä, mutta sisältä löytyi mikälie kamala sikanauta pihvi, hyi !! Arvaa kuka sen söi !! Ketkä sen söi ??






Kommentit

  1. OiVoi, täällä loma tekee loppujaan ja se huomaa kissoistakin. Miettivät varmaan että eikö nuo jo voisi poistua täältä kotoa notkumasta ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, meillä jos Niilon jättää yksin niin sekin näyttää just että menkää ja ku tulee takas on ihan unen pöpperössä :) Mulla vielä lomaa jos vaan ehtis pitää ku niitä työjuttuja setvin samalla :) Arkikin voi olla ihanaa ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥