Onni tulee eläen



Reissu onnistui kaikin puolin loistavasti ja käteen jäi muutakin kuin muistoja.Kuten paikoiltaan pudonnut ovi hotellissa ( älkää kysykö miksi ).
Harjavallassa majoituimme erittäin kauniisiin Hiitteenharjun maisemiin. Rivitalomainen hotellimme oli kuin luotu koirien kanssa matkustaville. Miltei ovelta avautui metsä,jossa riitti samoiltavaa ja katseltavaa.
Näyttely sujui hienoisessa tihku sateessa ja tuloksena ERI PU 2 VARA SERT eli ihan hyvä.Tuomarina venäläinen Valentina Ivanicheva.Aivan asiallinen ja Jalo esiintyi hyvin.
Näyttelyn jälkeen jäi aikaa katsastaa kaupunkia,kierrellä kirppareilla ja syödä hyvin.Koko viikonloppu tuntui tosiaan olevan mussuti mussuti, mutta ruotuun mars.




Hiitteenharjua aamuisessa usvassa

Raumalla sunnuntaina Elena Kuleshova tykästyi narttuihin ja urokset taisivat tulosten perusteella jäädä rannalle.Jalolle EH ja nuorten luokan voitto. Arvostelu oli molemmissa näyttelyissä kutakuinkin samanlainen.Hyvät kulmaukset,karva ja pigmentti,tummat silmät,oikea asentoinen,liikkuu hyvin.etuosa sai pientä hajontaa.Mutta kokonaiskuva loistava.Parasta kaikessa kuitenkin onnistuminen kehässä.Seisominen loistavaa ja muutenkin meillä on yhdessä super kivaa.
Takana siis onnistunut viikonloppu  ja kyllä poikien kanssa on ihanaa matkustaa ja tutustua kaikkeen uuteen.Aivan selkeästi nauttivat erilaisesta touhuilusta ja kulkurin luonteen omaavana emäntäkin viihtyi.Tuskin maltoin palailla.Pitäisi varmaan kaivaa allakka esiin sekä kartta.Olisi taas mistä haaveilla arjen keskellä.

Kivaa arkea kaikille ja iloitaan elämyksistä ja onnistumisista koiriemme kanssa.



Kommentit

  1. Onnea paljon näyttelymenestyksestä :) Eilen siellä luonnetestissä kun oli se alkuhaastattelu ja kyseli mitä on tehty/onko käyty kokeissa tms niin sanoin, että näyttelyissä ja mätsäreissä kierrelty jonkin verran. Kysyi miten pärjänny ja kerroin, että kahdesti vara-sertit saanu. Siihen tokasi tää tuomari, että kyllä tuo koira sertin arvoinen on :) En vaan ite nauti siit näyttelytilanteesta, ahdistun paljon ja panikoin ja siirrän sen koiraan :( pitäisi hankkia joku topakka mies (vieras) esittämään joka osaa sakemannia käsitellä, että Rex pääsis oikeuksiinsa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos,me täällä töissä Jalon kanssa.Juu,mullakin alussa
    polvet löi loukkua ennen kehää,mutta nyt tuntuu että jopa nautin.Vaikka isoissa kehissä toinen esittäjä saa kyllä koiran näyttämään paremmalta. Hämeenlinnassa olisi ollut luonnetestiä heinäkuussa ( lähellä) mutta Jalolla on suojelu-
    testi samaan aikaan.
    Ehkä nähdään jossain näyttelyssä :)

    VastaaPoista
  3. Mä en oo ikinä näyttelyissä esittäny, mutta mätsäreissä kylläkin. Siellä menee paljon paremmin, kun en hermoile ja Rexkin esiintyy edukseen, toki pari huonoa päivää ollut :) Mutta koirat on koiria, eikä koneita. Mekin ilmoittauduttii viime kesänä sellaseen suojelukoiratestiin, mutta jouduin perumaan kun rahatilanne ei antanutkaa periksi reissuta. Onneks sain ilm.rahat takas vielä. Vaikka ei lajina kiinnosta pätkääkään, mutta hauska tietää oisko omasta siihen :) taisteluhalua Rexillä on, mutta puolustanut se ei yhtään lt.ssä tosin ei sen kanssa oo mitään treenattukaan sellasia juttuja. Sen takia puolustushalu/terävyys onkin pienillä kertoimilla kun ne voi kouluttaa koiralle. Sellasiakin hurjia kun on jotka kouluttaa luonnetestiä varten :/

    Kiva ois teihin törmäillä joskus. Ja ota joku sit mukaan videoimaan se teidän suojelukoira-testi ;)

    VastaaPoista
  4. Joo minä ainakin sitten menen joskus luonnetestiin avoimin mielin,ilman suunnitelmia,saisi oikean kuvan.
    Totta näyttelyissä koirilla on päiviä ja päiviä,kuten ihmiselläkin,oikeastaan puolet hauskasta tulee juuri siitä.
    Joo tarttee pyytää joku kuvaamaan,ja aika kallis? tuokin vissiin on.

    Sut pitää viedä siteet silmillä kentälle ja Rex ja tadaa,yllätys,oottekin oikeassa näyttelyssä ja kaikki menee upeesti!

    Mua jännittää mölli-toko enemmän ku näyttelyt,siellä kattelee kaikki tutut ja näyttelyissä yleisesti miltei vieraita :)

    VastaaPoista
  5. Joo niin sitä pitääkin mennä :) jospa sinäkin yllättyisit positiivisesti sitten miten hyvin siellä lt.ssä teilläkin menee ;) Mietin kyllä kauan ennen lt.hen vientiä, että onko Rex sittenkään vielä valmis. Se on tosi hitaasti kehittynyt päänupiltaan.. Meinasin eka odottaa 5v, mutta koska mh-luonnekuvaus meni ihan ok viime kesänä niin päätin, että eiköhän se 4v täytettyään ole ihan valmis :D

    Heh joo joku vippaskonsti siihen on keksittävä. Puolet koirat häsläämisestä tuleekin siitä kun minä siirrän remmiä pitkin oman jännityksen siihen.

    Eri ihmisiä jännittää eri asiat :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥