Arjen haasteet

Ei auttanut itku siellä markkinoilla,uusi kone oli hommattava.Näppäimistön ollessa erilainen huomaan kirjoittavani siansaksaa tai paremminkin erilailla sijoitettu. Olin valtavan kiintynyt Samsungiin ja nyt ikkunan maailmalle avaa HP. Ehkä jonain  päivänä opimme pitämään toisistamme.
Reissua pukkaisi viikonloppuna ja suuntana olisi Turku.Toiveissa olisi miellyttävä sää,ihana hotelli ja kivoja kävelyjä poikien kanssa aurajoen rannalla .Ehkä ihastelemme myöskin Turun linnaa.

Arki on kaikessa kaoottisuudessaan melkoisen haastavaa sekä ihanaa vaikka sitä ei ihan heti huomaa.Vuosi on käynnistynyt kaikenlaisella harmilla ja ehkä myös siksi pienet irtiotot tutusta tekevät hyvää.

Jalo on pysytellyt pihamaalla pieniä hetkiä vapaana ja kaikki sujunut hyvin. Pieni pelko kuitenkin koko ajan että saako hajun jostain.Niilo taasen on ollut valtavan ärsyyntynyt ja päätä auotaan urakalla niin autossa kuin pihamaallakin. Pari viikkoa mennyt hävettävän huonosti koulutusten suhteen ja omatunto kolkuttaa kipeästi.Pitkät metsä lenkit jääneet viikoksi ja kävelty tylsästi naruilla.
Jalon väsyttäminen käy kätevästi, päiväksi töihin ja illalla palattua ukko juoksee sohvalle kunnon työmiehen tavoin.Niilo sen sijaan duracellina poukkoilee pitkin kämppää heitellen palloaan paremman puutteessa.



Ihanaa kaksi uutta lukijaa liittyi joukkoon,tervetuloa Emilia ja Kassu. Suloista viikkoa kaikille ihanille lukijoille sinne arjen pyörityksen keskelle.

Keräsin vielä teille mielialaani kuvaavia otoksia weheartit sivustolta.Aika ihkuja.




Kommentit

  1. Ei voi olla nauramatta noille sun kuville =) Aina ei voi onnistua, ei edes joka pvä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Joo varsinkin tuo ruttunaama on just ku mä tällä viikolla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥